Vad erbjuder vi inom bygg?

Vi är ett byggföretag som framför allt är specialiserade på att bygga villor, men vårt kunskapsområde sträcker sig längre än så. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder för olika byggarbeten.

services_icon1

Bygga villa

Vår specialisering ligger i att bygga villor. Vi lyssnar på dina önskemål kring byggandet av olika villor och bollar sedan idéer med dig och med varandra. När vi enats i en klar bild över hur resultatet ska se ut, lägger vi upp en tydlig plan vad gäller material, kostnad och tidsomfattning.

services_icon1

Utbyggnad

Ett av våra expertområden är utbyggnad av fastigheter. Om du känner att huset är för litet men ändå vill bo kvar, ser vi till att utföra en utbyggnad så att du kan bo bekvämt i det hus du håller kärt. Vi utför vanliga utbyggnader men även taklyft.

services_icon1.png

Renovering

Vårt team är stort och består av bland annat elektriker, snickare och betongarbetare, vilket gör att vi har alla kunskaper som krävs för att renovera lägenheter, hus och villor. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med såväl köksrenovering som badrumsrenovering eller kakelsättning. Vi står även för dränering.

services_icon1

Måleri

Sugen på att få en ny färg på huset? Det ordnar vi. Vår byggfirma har certifierade målare som med hög kvalitet kan måla både fasad och invändigt. Vi målar trähus, villor, radhus och andra byggnader. Vill du ha hjälp med något annat är det bara att höra av dig!