Vad erbjuder vi inom bygg?

Vi är ett byggföretag som framför allt är specialiserade på att bygga villor, men vårt kunskapsområde sträcker sig längre än så. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder för olika byggarbeten.

services_icon1

Bygga villa

Vår specialisering ligger i att bygga villor. Vi lyssnar på dina önskemål kring byggandet av olika villor och bollar sedan idéer med dig och med varandra. När vi enats i en klar bild över hur resultatet ska se ut, lägger vi upp en tydlig plan vad gäller material, kostnad och tidsomfattning.

services_icon1

Utbyggnad

Ett av våra expertområden är utbyggnad av fastigheter. Om du känner att huset är för litet men ändå vill bo kvar, ser vi till att utföra en utbyggnad så att du kan bo bekvämt i det hus du håller kärt. Vi utför de flesta typer av utbyggnader och tillbyggnader.

services_icon1.png

Renovering

Vårt team och kontaktnätverk är stort och består av bland annat elektriker, snickare och betongarbetare, vilket gör att vi har alla kunskaper som krävs för att renovera lägenheter, hus och villor. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med såväl köksrenovering som badrumsrenovering eller kakelsättning. Vi står även för dränering.

services_icon1

Bygga attefallshus

Vill du skaffa ett attefallshus på tomten? Kanske har du barn hemma som vill ha sitt egna utrymme, eller så vill du tjäna en extraslant genom uthyrning? Då kan du vända dig till oss! Vi bygger nyckelfärdiga attefallshus av högsta tänkbara kvalitet. Vi ser självklart till att skräddarsy huset efter dina behov.