Bygga en egen villa

Simon Grünewalds Bygg AB

Vi som startat Simon Grünewalds Bygg AB har själva arbetat som snickare i många år, och alltid varit uppskattade sådana. Då vi haft en stor passion och vilja till att ständigt utvecklas och göra någonting mer, bestämde vi oss för att till slut starta eget år 2018. Det var vårt sätt att göra någonting ännu större av vår byggnadsexpertis, att se till att våra kunskaper inom området kunde få ännu större räckvidd och att vi skulle få möjlighet att genomföra ännu fler arbeten.

Tack vare våra kontakter från långa arbetsliv och många väl utförda arbeten, har vi haft lätt att snabbt bygga upp Simon Grünewalds Bygg AB till att bli ett företag med duktiga arbetare. Vi tror att erfarenhet är av stor vikt för att åstadkomma bra byggarbeten, och det har varit en viktig faktor när vi valt vilka arbetare vi ska anställa. Dessutom har vi sett till att anställa byggarbetare med många olika kompetensområden.

Hur vi arbetar

Vi på Simon Grünewalds Bygg AB tror stenhårt på att det är du som kund som bygger ditt hus. Inte bokstavligt talat, givetvis, men att det är du som med dina visioner och tankar förmedlar visionen kring hur ditt drömhus ska se ut. Vi vill så långt det går genomföra arbetet precis så som du önskar det. Sedan kommer vi givetvis att ge våra synpunkter på dina planer samt berätta för dig om några av dina förslag bör justeras.

Efter att du berättat för oss hur du vill ha ditt hus, varpå vi gett vår feedback på hur vi på bästa sätt kommer så nära den planen som möjligt med kvalitet, kan arbetet börja. Det är då vi ger dig vår detaljerade arbetsplan, där du finner allt om hur ditt hus kommer att se ut, vad för material vi ska använda, hur lång tid allt kommer att ta och det exakta priset på spektaklet. Under hela processen från start till mål finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor!

Bygga prisvärd villa

Få en offert direkt

Om du redan nu planerar att bygga villan är det bara att höra av dig till oss på Simon Grünewalds Bygg AB, så tar vi det därifrån. Då får du detaljer om det potentiella arbetet samt ett gratis offert-förslag. Är du nöjd med offert-förslaget kan vi ta nästa steg i processen, och så har du snart din färdigbyggda villa stående framför dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify